Lama on Stage

Steekwoorden: personeelsuitje Zuid-Holland, personeelsuitje Utrecht, personeelsuitje Den Haag, personeelsuitje omgeving Den Haag, personeelsuitje omgeving Utrecht, personeelsuitje Utrecht, personeelsuitje Rotterdam, personeelsuitje omgeving Rotterdam, leuk personeelsuitje, creatief personeelsuitje

Wil jij ook wel eens schitteren op het podium, samen met een vriend of collega? Met onze improvisatieworkshop leer je de kneepjes van het vak. Theater spreekt tot ieders verbeelding. Het heeft iets magisch. Met een grote dosis plezier kun jij tijdens een theaterworkshop de fijne kneepjes van het vak leren.
Wij verzorgen op een verassende manier improvisatieworkshops voor het bedrijfsleven. Deze workshops kunnen dienen als een (hernieuwde) kennismaking tussen personeelsleden, bijvoorbeeld na een fusie, of voor een teambuildingsdag voor het personeel. Acteer talent is niet nodig, fouten worden niet gemaakt! De ervaren docenten weten iedereen enthousiast te maken en in veel gevallen zullen collegás elkaar versteld doen staan met hun verborgen talenten.

Indien de met een grote groep komt van meer dan 15 deelnemers zullen we na een gezamenlijke warming-up, de deelnemers opsliptsen in sub-groepjes. Met iedere sub-groep gaan wij aan de slag met verschillende improvisatie-spelvormen. Daarna komen de sub-groepen weer bijeen om in een eindshow hun scènes ten tonele te brengen. Onder begeleiding van een presentator vormt deze eindshow het feestelijke hoogtepunt van de dag.

Vraag info aan:

Lama on stage
Postbus 60500
3417 ZC IJsselsteijn
0880-911068

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *