Ja maar

Steekwoorden: personeelsuitje Utrecht, personeelsuitje omgeving Utrecht, nuttig personeelsuitje, leerzaam personeelsuitje

Ja-maar is een filosofie en trainingsmethode die op praktische en onderhoudende wijze organisaties helpt de overgang te maken van een ja-maar naar een ja-en cultuur, door middel van een origineel personeelsuitje.

‘Wat we doen’ en ‘hoe we denken’ zijn nauw met elkaar verwerven: het is onmogelijk ja-en-gedrag te vertonen zolang we op een ja-maar-manier in het leven staan. Wat is het verschil tussen ja-maar-denken en ja-en-denken? Hoe komt het dat we wel mee willen denken, maar het in praktijk niet voor elkaar krijgen?

Wie aan de workshop heeft deelgenomen zal op een fundamenteel andere manier naar de werkelijkheid kijken. Immers: wie met een ja-maar-bril kijkt ziet wat er niet is, en dus vooral de beperkingen en bedreigingen. Wie met een ja-en-bril naar de werkelijkheid kijkt ziet wat er wel is, en dus de mogelijkheden en kansen. Na afloop van de personeelsdag ‘kijken’ deelnemers nog steeds naar dezelfde werkelijkheid, alleen ‘zien’ ze totaal andere dingen.

Vraag info aan:

JA-MAAR®
Eikstraat 74
3581 XM Utrecht
030-2334062

http://www.ja-maar.nl/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *