Kookworkshop in de Jordaan

Steekwoorden: personeelsuitje Noord-Holland, personeelsuitje Amsterdam, personeelsuitje omgeving Amsterdam, gezellig personeelsuitje, creatief personeelsuitje, leuk personeelsuitje

Een goed, uitgebalanceerd en lekker driegangenmenu bereiden is een gezellige en leerzame ervaring voor elke groep. In anderhalf à twee uur worden in groepjes de diverse gerechten bereid. Tussendoor wordt gezamenlijk opgeruimd en afgewassen. Aansluitend wordt er aan de lange houten eettafel genoten van de eigen kookkunsten voor een gezellig einde van uw personeelsfeestje.
De kookstudio kan maximaal 20 gasten ontvangen. De uitstekend uitgeruste keuken biedt ruimte aan 13 koks. Komt u met meer dan 14 personen dan kan er gekozen worden voor de combinatie met een proeverij of kan er voor gekozen worden gedeeltelijk niet mee te koken.

De mogelijkheid bestaat om schorten te laten bedrukken (bijvoorbeeld met een logo of uw foto) om uw personeelsuitje extra aan te kleden.

Een kookles in combinatie met een wijn-, olijfolie- of een koffieproeverij behoort ook tot de mogelijkheden. De groep wordt dan verdeeld in kokers en proevers. De wijnproevers gaan aan de hand van het menu, onder begeleiding van onze sommelier, op zoek naar de best passende wijnen. Daarbij worden ze geïnformeerd over de herkomst en samenstelling van de verschillende wijnen. Tijdens het diner of de lunch worden de gerechten en de gekozen wijnen door de koks en wijnproevers besproken.

Vraag info aan:

De laurier kookstudio
Laurierstraat 250
1016 PT Amsterdam
020-6220334

http://www.delaurier.nl/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *