Dutch Water Dreams

Steekwoorden: personeelsuitje Zuid-Holland, personeelsuitje Den Haag, personeelsuitje omgeving Den Haag, sportief personeelsuitje, personeelsuitje zeilen

Dutch Water Dreams (DWD) staat voor actie, spanning en plezier! De vele mogelijkheden in een meer dan unieke omgeving staan garant voor een geslaagd evenement. Trotseer de wildwaterbaan of ga de strijd aan met het krachtige water op de FlowRiders! Of het nu om een personeelsdag of relatiedag, productintroductie of vergadering gaat, DWD biedt uitdagende sportieve arrangementen voor zakelijke groepen vanaf 6 personen.

DWD is een unieke locatie die diverse mogelijkheden biedt voor personeelsevents en business events. Wij kunnen van uw dag een onvergetelijk afdelings uitje maken. DWD biedt bedrijven en organisaties een op maat gesneden mix van communicatie, training, sportiviteit, gezelligheid en ontspanning, waarbij de groepsdynamiek centraal staat.

Dutch Water Dreams biedt bedrijven, organisaties en groepen een op maat gesneden mix van communicatie, training, gezelligheid en ontspanning, waarbij de groepsdynamiek centraat staat. Alle activiteiten van DWD zijn af te stemmen op het sportieve niveau van de groep. Ideaal idee voor uw personeelsdag!

Vraag info aan:

Dutch Water Dreams
Van der Hagenstraat 3
2722 NT Zoetermeer
079-3302500

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *