Fietstrein

Steekwoorden: personeelsuitje Brabant, personeelsuitje Noord-Brabant, ontspannen personeelsuitje, origineel personeelsuitje

Landgoed de Biestheuvel biedt u de mogelijkheid om met een fietstrein op stap te gaan tijdens uw personeels dag. Deze yellowtrein bestaat uit een locomotief en een aantal wagonnetjes waar men elk met 2 personen op kan. U geniet van het uitzicht terwijl u fietst, want de aandrijving van deze trein wordt verzorgd door alle passagiers die ieder kunnen trappen. Deze trein is geschikt voor bijna alle leeftijden en de mogelijkheid bestaat om een bagagewagen, fietsstoeltje of zelfs maxi-cosi houder mee te nemen. Onderweg op uw afdelingsuitje kunt u gebruikt maken van een consumptie bij een van onze collega´s.
Indien u geïnteresseerd bent en de fietstrein wilt reserveren voor uw uitje dient u rekening te houden met onderstaande punten:

Vanaf 8 jaar kan men daadwerkelijk met de fietstrein meefietsen.
Tot 6 dagen voor komst kunt u het aantal deelnemers wijzigen. Het aantal wat 6 dagen voor komst bij ons bekend is wordt in rekening gebracht.
Uniek in de Kempen… “De fietstrein”!

Vraag info aan:

Hoeve Biestheuvel
Hoogcasteren 25
5528 NP Hoogeloon
0497-591257

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *