Construct Challenge

Steekwoorden: personeelsuitje Brabant, personeelsuitje Noord-Brabant, actief personeelsuitje

Construct Challenge is een uniek personeels uitje met levensgroot constructiemateriaal. Het programma is zo ontwikkeld dat deelnemers worden gestimuleerd tot samenwerken, probleemoplossend denken, communiceren, flexibel opstellen en het verdelen van de taken. Construct Challenge combineert orginele, uitdagende bouwopdrachten met uitstekende procesbegeleiding door enthousiaste, ervaren begeleiders.
Tijdens dit leuke personeelsuitje gaat u een uitdagende competitie aan. Twee tot vier teams krijgen eenzelfde bouwopdracht. Binnen de regels van materiaal én veiligheid gaat elk team (herkenbaar aan teamkleur overall en veiligheidshelm) met eigen strategie al samenwerkend bouwen. Het team met de slimste strategie, de beste communicatie tijdens het bouw-proces, een doordachte taakverdeling én de grootste inzet zal uiteindelijk winnen!

Construct Challenge kan worden gespeeld door groepen van 12 tot meer dan 80 personen. Het aantal teams én de grootte per team kan variëren, afhankelijk van grootte van uw organisatie / afdeling, keuze en doelstelling van het programma. Construct Challenge is een weersonafhankelijk afdelingsuitje. Er kan worden gekozen uit verschillende indoor locaties. Tevens is het mogelijk Construct Challenge te spelen op de eigen bedrijfsvloer.

Vraag info aan:

Skate-School Dukino
040-2481790

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *