Activiteiten-boerderij

Steekwoorden: personeelsuitje Friesland, actief personeelsuitje, goedkoop personeelsuitje

Wilt u ontspannen uit met collega’s of uw personeel op uitje, kom dan naar de aktiviteitenboerderij voor een geslaagde personeelsdag!! Wat dacht u bijvoorbeeld van de Grote Fjouwerhuster vierkamp? Vier verschillende ideeen, personeelsuitje aktiviteiten die door uw collega’s gedaan kunnen worden, waarbij u versteld zult staan hoe fanatiek de collega’s zijn waarvan u het niet verwacht!

Nieuw dit jaar is de “drektrek”, waarbij men over een boeresloot moet gaan touwtrekken. Nieuw is ook het kickbiken. Met een sportstep kunt u een mooie route steppen eventueel gecombineerd met een kano-tocht (= de kano-kickbiketour)

Na een dag vol aktiviteit, avontuur, educatie en vooral humor en plezier, kunt u bij ons ook nog eens culinair genieten. Met een netwerk van uitstekende cateraars bieden we de mogelijkheid voor heerlijke en op de boerderij passende maaltijden. Zoals stamppotbuffet, een skippersmiel maar ook een warm/koud buffet en chinees indisch buffet behoort tot de mogelijkheid.

Aktief dineren: Geheel in stijl van de aktiviteitenboerderij kunt u bij ons ook barbecuen of gourmetten. Voor de echte fijnproevers is de mogelijkheid van palingroken een aanrader.

Hét adres voor een plezierig, dynamisch, hilarisch, romantisch personeels uitje voor jong en oud!

Vraag info aan:

De aktiviteitenboerderij
Vierhuisterweg 29
8507 CG Rohel
0513-551418

http://www.aktiviteitenboerderij.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *