Vestinggolf

Trefwoorden: personeelsuitje Noord-Brabant, personeelsuitje Brabant, sportief personeelsuitje, origineel personeelsuitje, www personeelsuitje nl

Vestingggolf is een topper, om meerdere redenen. De volgende omschrijving typeert Vestinggolf het beste: actief, ludiek, sportief golfen met een knipoog. Met een stick, bal en spelleider gaan de deelnemers (gekleed als markies, markiezin en zelfs Napoleon) op pad door de fraaie vesting om minimaal 7 en maximaal 10 holes te gaan spelen. Natuurlijk aangelegde holes gelegen op uiterst fraaie plekjes in Woudrichem tussen de muren, in steegjes en hofjes en op pleintjes. Plaatsen waar men normaliter niet komt. Vestinggolf is spannend van de eerste tot en met de laatste hole en geeft enorm veel plezier.

Organiseert u een personeelsuitje met als doel teambuilding? Vestinggolf leent zich er uitstekend voor. Spelen en netwerken binnen één arrangement; een ideale combinatie. Er kan individueel worden gespeeld of in teamverband, afhankelijk van de situatie en de wens van de klant.

First Class kent ook ‘het slecht weer alternatief’. Mocht het onverhoeds slecht weer zijn heeft First Class een gratis alternatief in petto in de vorm van Kwisit, een quizprogramma in teamverband. Dit aanbod geldt echter alleen bij deelname van minimaal 20 deelnemers en bij een boeking met catering. Een mooie backup zodat een leuk personeels uitje gegarandeerd is.

Vraag info aan:

First Class Entertainment
Kerkstraat 14
4285 BB Woudrichem
0183-307077

http://www.vestinggolf.nl/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *