Trikes & Bikes

Trefwoorden: personeelsuitje Brabant, personeelsuitje Noord-Brabant, actief personeelsuitje, sportief personeelsuitje, www personeelsuitje

Zonder motorrijbewijs toch het motorgevoel ervaren? Huur dan eens een trike! Wist u dat u voor het besturen van een trike GEEN motorrijbewijs nodig hebt? Een geldig autorijbewijs (B) is voldoende. Kom dus naar Trikes & Bikes in Oisterwijk (Noord-Brabant) en huur eens een trike.

Trikes & Bikes heeft 2 nieuwe trikes in de verhuur. U kunt dus nu voor uw dagje uit in totaal maar liefst 5 trikes huren bij Trikes & Bikes. Voor de Nederlandse wetgeving valt een trike onder de auto’s. U rijdt er dus gewoon mee op de openbare weg. De trikes hebben gordels, u hoeft dus geen helm op. Met een trike kunt u lekker toeren. Een trike bestuurt u eenvoudig en ligt stabiel op de weg. Een trike heeft 3 zitplaatsen, dus u kunt 2 mensen meenemen. Ideaal voor een goedkoop personeelsuitje dus!

Elk arrangement begint met een kop koffie en worstenbroodje waarna de instructie wordt gegeven. Hierna begint het echte werk: het rijden op een trike! U volgt een mooie route en verkent op uw gemak het Brabantse land. U maakt tussenstops voor het nuttigen van een lekkere lunch en het doen van een activiteit. Activiteiten waaruit u kunt kiezen zijn bijvoorbeeld een ontspannend potje golf, een spannend laserveld-duel, serieus hand- of kruisboogschieten, kanovaren, klootschieten, boerengolf, kleiduiven schieten of de hilarische knorrenkros of wc-race. Doet u tussendoor liever geen activiteit, en wilt u vooral heel veel rijden? Dat kan. Ook voor de kilometervreters hebben we een passend arrangement. Bij elk arrangement kan de dag worden afgesloten met een barbecue of diner.

Trikes & Bikes verhuurt ook motoren van alle grote merken zoals Harley Davidson, Honda, Suzuki, Ducati en Yamaha. Het ultieme motorgenot is natuurlijk het rijden van een Harley Davidson. En bij Trikes & Bikes kunt u die huren! Momenteel hebben we voor u 2 prachtige Harley Davidson’s.

Vraag info aan:

Trikes & Bikes
Almijstraat 14h
5061 PA Oisterwijk
013-5282717

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *