Stuntman voor één dag

Trefwoorden: personeelsuitje Flevoland, personeelsuitje Almere, personeeltuitje omgeving Almere, spannend personeelsuitje, actief personeelsuitje

EndorfinE maakt je voor 1 dag stuntman of stuntvrouw (een halve dag kan natuurlijk ook). Ervaren stuntmensen (zij zijn zelf werkzaam als stuntman/vrouw bij televisie- en filmproducties en voor commercials) begeleiden je en maken je wegwijs in de bijzondere wereld van stunts en special effects. Een origineel idee voor uw personeelsuitje! Leer bijvoorbeeld een filmgevecht, een sprong uit een brandend raam, special effects make-up, wordt geschept door een auto of leer 1 van de andere spectaculaire actiescènes…

Ons programma is zeer geschikt als teambuildings-programma, bedrijfsuitje, personeelsuitje, afdelingsuitje, personeelsevenement of relatie- marketinginstrument. Wij stellen graag in overleg met jou een passend programma samen, waar men nog lang over zal napraten.

Veel bedrijven gingen je de afgelopen 6 jaar voor en genoten van een zeer onderhoudende dag waarbij de deelnemers op een bijzondere en persoonlijke manier met elkaar omgingen. Ons programma is goed te doen voor jong en oud , voor mannen en vrouwen. (De oudste deelnemer tot op heden was 64 jaar en geloof ons, hij deed vol enthousiasme mee!)

Het succes van een evenement wordt voor een groot deel bepaald door persoonlijke aandacht, saamhorigheid, veiligheid en plezier. Dat zijn zaken waar wij optimaal naar streven. Wij doen onze uiterste best een evenement te organiseren waar iedereen met een positief en tevreden gevoel aan terugdenkt! En reken maar dat dat ons lukt!

Spannend? Ja zeker. Gevaarlijk? Zeker niet.

Vraag info aan:

Stuntman (M/V) voor 1 dag..
Postbus 30125
1303 CR ALMERE
036-5212390

http://www.endorfine.nl/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *