Flirt Management

Steekwoorden: personeelsuitje Noord-Holland, personeelsuitje omgeving Amsterdam, personeelsuitje Amsterdam, spannend personeelsuitje, nuttig personeelsuitje, leerzaam personeelsuitje

“het origineelste personeelsuitje van Nederland” aldus het magazine Marie-Claire. FlirtManagement is een flexibel programma van meestal 2 of 3 uur. FlirtManagement laat zien hoe je de edele kunst van het flirten kunt aanwenden in een zakelijke setting. Dit heeft uiteraard een weldadige uitwerking op de lachspieren, maar het zet je eveneens aan tot nadenken.
Flirten is het parfum van de verleiding Daarin ligt de meerwaarde van FlirtManagement: het is behalve hilarisch ook nog eens nuttig. De juiste mix van nut en vermaak hangt van uw wensen af. Het ene uiterste is 100% FlirtVermaak, het andere uiterste is een pure communicatietraining FlirtManagement. Onze ervaring is dat de meeste bedrijven kiezen voor een combinatie van ongeveer 80% ongebreideld vermaak en 20% leermomenten op hun personeels uitje.

FlirtManagement is als een saus: u bepaalt hoe pittig het wordt Het is nou eenmaal zo dat men zich in eerste instantie makkelijker kan voorstellen dat het flirten grappig is, dan dat het zakelijk nuttig kan zijn. Maar denk er toch eens wat langer over na. Zouden verleidingstechnieken, charmebekwaamheden en allerlei andere zwierigheden en betoveringen niet uitstekend van pas kunnen komen bij activiteiten als: een waarlijk (zakelijk) contact leggen, iets gedaan willen krijgen, iets verkopen of gewoonweg geliefd willen zijn?

Vraag info aan:

Academia Symposion
06-52382477
020-4700877

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *