Willie Wortel-Workshop

Trefwoorden: personeelsuitje Zuid-Holland, personeelsuitje Delft, personeelsuitje omgeving Delft, personeelsuitje Rotterdam, personeelsuitje omgeving Rotterdam, personeelsuitje Den Haag, personeelsuitje omgeving Den Haag

Als kind een scheikunde- of natuurkundedoos gehad? Herleef oude tijden met de Willie Wortel Workshop! Laat je ‘lampje’ schijnen over een uitdagend probleem en kom met het beste idee van Nederland! GENIAAL personeelsuitje!
Ga een dag zelf lekker prutsen. Bouw uw eigen spectroscoop of richtmicrofoon en ontdek eindelijk hoe al die dingen nu in elkaar zitten. Iedereen mag zelf bedenken wat hij of zij wil doen. Zo doet iedereen lekker wat hij/zij leuk vindt! Ontdek het zelf door aan de slag te gaan onder professionele begeleiding van een oud professor van de Universiteit.

Geniet achteraf van je uitvindingen onder het genot van een uitstekend diner. De workshop is geschikt voor ieder personeels uitje, er is een grote verscheidenheid aan onderwerpen. Voor zowel de vrouwen als de mannen zit er altijd iets leuks tussen.

Vraag info aan:

Willie Wortel Workshop
TU Delft Mekelweg 1
2628 TL Delft

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *