Sport- en Spel-dag

Trefwoorden: personeelsuitje Gelderland, sportief personeelsuitje

Nadere kennismaking en gezelligheid zijn belangrijke elementen van de sport- en speldag. De groep wordt verdeeld over een aantal teams. Dit kan met behulp van kleurgroepen of bijzondere namen. Ieder team krijgt een programmaboekje met een speelschema en een locatieschema.

Middels een roulatiesysteem komen tijdens uw personeelsuitje alle activiteiten aan bod. Deze activiteiten kunnen zeer divers van aard zijn. De aspecten teamwork, uitdaging, creativiteit, spel en hilariteit vormen een belangrijke graadmeter.

Tijdens het personeelsuitje organiseren we allerlei onderdelen: hand- en kruisboog-schieten, steppen op een 6-persoons-step, ringsteken op een fiets met zijspan, blindwalkcircuit, schminken met, triviant, volleybal met een extra grote bal, bounchbal, mascotte en een yel maken, katapult maken en woonstedenspel.

Als de weersomstandigheden het toestaan kunnen er enkele wateractiviteiten ingezet worden. De locatie wordt in overleg met u bepaald. Veel ruimte heeft u niet nodig. Een voetbalveld of sportcomplex is al vaak voldoende.

Ook organisatorisch is uw belasting gering. Als u een personeelsuitje organiseert dient u alleen de deelnemerslijst te maken en OUT-FIT zorgt voor de rest van de organisatie en uitvoering. Tussendoor of na afloop kan, indien gewenst, catering geregeld worden.

Teamwork: key to result!

Vraag info aan:

OUT-FIT
Bieslook 2d
6942 SG Didam
0316-295655

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *