Helikopter Dropping

Steekwoorden: personeelsuitje Gelderland, spannend personeelsuitje, sportief personeelsuitje, actief personeelsuitje

Laat u verleiden tot een schitterende dwaaltocht door de wijde polders. Stap in een helikopter en stijg op. Terwijl uw uitzicht toeneemt, raakt u langzaam maar zeker uw oriëntatie kwijt. Dan is het tijd om uit te stappen, middenin in de polder. Alleen een GPS-systeem helpt u om de juiste route terug te vinden. Een route waarbij het zal aankomen op creativiteit en samenwerking. En wat blijkt? U wordt verwacht aan de waterkant, vanwaar u met een snelle boot terugkeert naar het startpunt.

Of kies met Heliflight & Event het luchtruim en laat u meevoeren naar een onbekende locatie. Middenin de Veluwe start een fascinerende zoektocht vol hindernissen. Mijnenvelden moeten worden geruimd, rivieren moeten worden overbrugd met niet meer dan een touw…. Een majoor, die niet alléén streng blijkt te zijn, begeleidt deze ontdekkingstocht. Met een legertruck wordt u uiteindelijk weer teruggebracht naar de startlocatie. Daar wacht u een heerlijk diner.

Verras uw collega’s met een enerverende helikoptervlucht en een spannende dropping tijdens het leukste afdelingsuitje van Nederland!
Gegevens Vraag info aan
Gegevens:

First Class Events
0318-578300

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *